Workshops en Bloeihuisje

Workshop pijlers

Bloei & Groei workshops zijn ontspannend, leerzaam en een tikkeltje eigenwijs. Met enige regelmaat organiseren we workshops in ons Bloeihuisje of een andere prachtige locatie omringd door natuur. Onze workshops komen in verschillende vormen en brengen inspiratie en verwondering: DIY, kruidenkunst, wild wandelingen, culinair, schrijfworkshops , etc. Het kost jou minimale inzet (1 dagdeel), en krijgt daar de maximale impact van een goed gevoel voor terug. En hoe lekker is het, om even uit de hectiek van de dag te ontsnappen.

Bekijk de aankomende workshops en evenementen.

Agenda
  1. Burendag Venserpolder 26 september

    26 september @ 10:30 - 15:00
  2. Moestuinmarkt 9 oktober

    9 oktober @ 12:00 - 14:00
  3. Tuin & Klusdag 17 oktober

    17 oktober @ 10:00 - 14:00

Soorten workshops

Boost - Workshops Bloei & Groei

Boost

Sessies waarin we niet voor een vluchtig resultaat gaan, maar recht naar de wortels van ieders uitdaging. Voor wie op een keerpunt in het leven staat en die echte veranderingen wilt.

Creatief aan de slag tijdens de workshop - Bloei & Groei Amsterdam

Creatief

Sessies waarin we jouw creatieve zintuigen prikkelen met een beetje hulp van moeder natuur. Voor wie lekker met de handen bezig wilt zijn; en los wilt gaan met eigen creativiteit.

Groen - Workshops - Plukwandeling Bloei & Groei

Groen

Wild wandelingen in en rond Amsterdam Zuidoost. Ruik, voel, hoor, zie en proef de natuur. Voor wie natuurparels wilt ontdekken, natuurweetjes wilt opdoen en zich wilt onderdompelen in de natuur.

Helend - Workshop Bloei & Groei

Helend

In deze sessies onderzoeken we de overtuigingen en hindernissen die je ervan weerhouden om je leven te leven zoals je eigenlijk zou willen. Voor wie emotionele blokkades ervaart, in een negatieve spiraal zit en weer in harmonie wilt zijn met zichzelf én nieuwe stappen wilt zetten.

Culinaire workshop - Bloei & Groei

Culinair

Koken tussen de bomen, culinaire workshops. kruiden en gerechten ontdekken, kooktechnieken opdoen, kennis opdoen over gezond eten en een gezondere levensstijl.

Workshop op maat

Ben je op zoek naar een unieke en boeiende activiteit voor je organisatie, team of vereniging? Net een tikkeltje anders dan normaal? Bloei & Groei verzorgt ook workshops op maat.

Vraag informatie aan
Workshop als bedrijfsuitje - bij Bloei & Groei Amsterdam
Bloeihuisje
Bloei & Groei Bloeihuisje

Het Bloeihuisje is onze cosy huiskamer in Gein op steenworp van Park Gaasperzoom, met een kleine binnentuin. Het is een plek voor ontmoeting en ontspanning en wordt door onze enthousiaste vrijwilligers Miriam en Suzy gerund. Er vinden hier workshops plaats, wekelijkse buurt lunches en het dient ook als maakplaats voor onze natuurlijke producten als badzouten, zalfjes en theeën.

Wil je ook langskomen bij het Bloeihuisje? Bekijk dan onze programmering.

Wil je vrijwilliger gastvrouw worden van het Bloeihuisje, heb je leuke programmeer ideeën of gewoon een vraag? Twijfel niet en mail naar community@bloeiengroei.org

Adres Bloeihuisje

Wethouder Steinmetzstraat 6a (Hoek: Wethouder van Wijckstraat), Amsterdam