Vrijwilligen in het groen en inspirerende workshops op de tuin.

Iedereen is welkom op onze tuinen om mee te helpen of om een van onze mooie workshops te volgen. Bekijk hieronder ons vrijwilligersaanbod en onze workshops. Heb je een creatief idee dat hier niet tussen staat maar dat je graag op onze tuin zou willen uitvoeren met jouw organisatie? Stuur ons een bericht, want we bieden graag mooie ervaringen voor jouw organisatie op maat aan. Tot in de tuin!

Bij Bloei&Groei kun je op twee verschillende tuinen komen vrijwilligen met jouw organisatie. De Venserpolder tuin is onze community garden in een ontwikkelwijk waar het allemaal begon. In 2018 is in deze ontwikkelwijk met een groep vrouwen uit de buurt een braakliggende binnentuin omgetoverd tot een groene oase voor de buurt. Hier tuinieren wekelijks 20 dames onder begeleiding van een tuincoach en het is de uitvalbasis voor ons team. De Gift of Colour tuin in het Nelson Mandela park is onze community garden gericht op kunst en natuur. De tuin is een samenwerking met Claudy Jongstra en richt zich op bewoners die moestuinieren en op het verbouwen van verfplanten zodat we natuurlijke verf kunnen maken. Dames worden hier opgeleid om workshops te geven zodat sociaal ondernemerschap wordt gestimuleerd.

Vrijwilligen

Kom met jouw organisatie een dag de handen uit de mouwen steken op één van onze prachtige tuinen in Amsterdam. Een perfecte combinatie van goed doen, teambuilding en ontspanning in de natuur. 

Wij bieden twee verschillende vrijwilligersdagen aan op de tuin:

FULL GREEN & ART NATURE

Tijdens de FULL GREEN middag is jouw team bezig met tuinieren op onze tuin.

Tijdens de ART NATURE middag is jouw team bezig met oogsten en maken van natuurlijke verf uit onze tuin om hier kunst mee te creëren.

Creatief aan de slag tijdens de workshop - Bloei & Groei Amsterdam

Workshops

De dames van Bloei & Groei bieden met enige regelmaat workshops aan in de natuur of op één van onze Bloeiplaatsen. We bieden ook workshops aan op maat voor jouw organisatie.

Wij bieden verschillende workshops aan op de tuin onder de volgende categorieën:

Nature

Plukwandeling & proeverij

Moestuinieren op je balkon

Verfplanten

Healing & Empowerment

Love letter to self

Liefdeslab lekker in je vel

Do it yourself

Shampoo, tandpasta, deodorant

Creatief met natuur: kunst voor in huis

Voor meer informatie mail naar info@bloeiengroei.org