Vrijwilligen in het groen en inspirerende workshops op de tuin

Iedereen is welkom op onze tuinen om mee te helpen of om een van onze mooie workshops te volgen. Bekijk hieronder ons vrijwilligersaanbod en onze workshops. Het is ook mogelijk om een workshop te koppelen aan een vergadering op onze groene oase in Venserpolder.

Heb je een creatief idee dat hier niet tussen staat maar dat je graag op onze tuin zou willen uitvoeren met jouw organisatie? Stuur ons een bericht, want we bieden graag mooie ervaringen voor jouw organisatie op maat aan. Tot in de tuin!

Ons workshop aanbod

Haal Kleur uit de Natuur

Versterk de teamspirit met onze workshop plantaardig verven. Tijdens deze workshop leer je op een natuurlijke en duurzame manier kleur toevoegen aan textiel.

Je leert technieken en methoden om kleur te extraheren uit natuurlijke materialen en hoe je deze kleuren op textiel kunt aanbrengen.

Ontdek de kracht van creatief samenwerken en leer hoe je met plantaardig verven niet alleen mooie kleuren kunt creëren, maar ook een duurzame en verantwoorde keuze kunt maken.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Workshops - Plukwandeling - samen plukken - Bloei & Groei

Wildplukwandeling

Stimuleer teambuilding op een unieke manier tijdens onze wildplukwandeling door Amsterdam Zuidoost. Tijdens deze inspirerende wandeling ga je samen met je team op verkenning door parken, bermen en andere verborgen plekjes. Je gaat ontdekken welke planten en kruiden die je normaal over het hoofd zou zien een enorm krachtige werking hebben. Laat je inspireren door de buurt en alles wat er groeit en bloeit.

Wil jij de verbinding met je team en de wijk versterken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

All Natural Soap

Maak samen met je team je eigen natuurlijke verzorgingsproduct! Wij delen onze kennis over de verschillende ingrediënten en begeleiden je stap voor stap bij het maakproces.

Ben je op zoek naar een inspirerend en creatief teamuitje dat een positieve impact op de planeet én op je eigen gezondheid heeft? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vrijwilligersdag: handen uit de mouwen voor Bloei & Groei!

Stap uit de dagelijkse kantoorroutine en kom ons ondersteunen op één van onze tuinen. Deze vrijwilligersdag biedt organisaties en bedrijven de unieke kans om samen te komen en een positieve impact te hebben op de gemeenschap.

Tijdens deze dag krijgt je team uitleg over het maatschappelijk belang van Bloei & Groei voor de buurt en ga je samen aan de slag in de tuin.

Wat er precies gedaan wordt is afhankelijk van wat er op dat moment nodig is in de tuin. Werkzaamheden zijn o.a. onkruid wieden, naambordjes maken, een composthoop aanleggen, snoeien.

Wil jij als bedrijf een positieve impact op de maatschappij hebben en vind je natuur en verbinding in een team belangrijk? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Creëer je eigen Office Garden

Breng de natuur naar je kantoor! Ontdek hoe een bloeiende kantoortuin niet alleen de teamspirit bevordert, maar ook bijdraagt aan de gezondheid en vitaliteit van jouw medewerkers. Tijdens deze workshop laten we je zien hoe je gemakkelijk een groene oase van heerlijke kruiden en planten kunt creëren. We geven je tips & tricks voor het optimaliseren van de beschikbare ruimte en het kiezen van de juiste planten.

Wil jij samen met jouw team een inspirerende groene oase binnen handbereik van je werkplek? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ontdek de wereld van Shibori en Indigo

Laat je creativiteit de vrije loop! Onze verfplant workshop is perfect voor leuke teamuitjes.

Tijdens deze workshop leer je alles over de fascinerende Shibori techniek, een techniek waarbij je textiel op een speciale manier vouwt, bindt en knoopt om unieke patronen en ontwerpen te creëren. Onze ervaren docenten zullen je begeleiden bij elke stap van het proces, van het voorbereiden van de stof tot het verven met de prachtige Indigo verfstof.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Maak je eigen Wonderzalf

Laat je creativiteit bloeien en ontdek samen met je team de helende kracht van de natuur.

Tijdens deze unieke workshop ontdek je de werking van de goudsbloem, het hoofdingrediënt van Calendulazalf. Goudsbloem staat bekend om zijn helende, verzachtende en ontstekingsremmende werking.

Door bewuste keuzes te maken kun je een positieve impact hebben op onze planeet en op je eigen gezondheid. We zullen je begeleiden tijdens het maakproces en informatie delen over de verschillende ingrediënten.

Ben jij op zoek naar een verbindend en creatief teamuitje? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
In welke workshop heb je interesse?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor meer informatie mail naar info@bloeiengroei.org