Steun onze missie

Support Bloei & Groei, support the community

Onze healing & community gardens zijn groene oases waar vrouwen uit de buurt eigen voedsel (leren) verbouwen, ontspanning en rust vinden en tot bloei komen.  We hebben inmiddels al vier tuinen in Zuidoost gerealiseerd en de Venserpoldertuin is het kloppend hart  van onze activiteiten geworden.

Op de Venserpoldertuin zijn we tijdens de Corona crisis begonnen met een grotere voedseltuin. De oogst van de tuin zorgt niet alleen voor verse biologische maaltijden op tafel, maar zijn ook de natuurlijke ingrediënten voor onze workshops, buurtmarkten en producten.

We hebben jouw steun hard nodig. Juist in deze tijd zijn onze tuinen een toevluchtsoord waar vrouwen uit de buurt voedsel, veerkracht en buurtkracht kweken.

Wil je ons steunen en samen bijdragen aan voedselzekerheid en een fijne ontmoetings- en ontwikkelplek. Steun ons en support our cause!

“Juist nu is zelfvoorzienend zijn en gezond eten belangrijk. Wij maken dat bereikbaar voor zoveel mogelijk vrouwen en bewoners in Amsterdam Zuidoost``.
Drie manieren om ons te steunen

Je kunt geld doneren
Bij een donatie boven de 25 euro krijg je een speciaal tuincadeau die je kunt ophalen bij onze Venserpoldertuin. Bij een bedrag boven de 45 euro krijg je twee tassen: 1 voor jezelf en 1 voor een vrouw uit onze community. Stuur na je donatie een mail naar info@bloeiengroei.org wanneer je het tuincadeau op wilt halen (ma/ woe/ vrij) en dan zorgen wij dat het voor jou klaar staat.

Je kunt een fruitboom of struiken doneren
Iets groen doneren spreekt je meer aan? Wat dacht je van een fruitboom of bessenstruiken voor ons voedselbos? Als we oogst hebben, kom je gezellig een keer langs en pluk je er letterlijk de vruchten van ;)!

Je kunt tijd doneren
In de tuinen is er altijd genoeg te doen. Wil je een bijdrage leveren en ondertussen ontspannen in één van onze tuinen? Bied jezelf aan als vrijwilliger!

Ik doneer wat vrije tijd
Online doneren is eenvoudigWat zit er in een tuincadeau

Bij Bloei & Groei zijn we dol op creatieve samenwerkingen en dat vind je terug in ons tuincadeau.

Illustrator Kaïra van Aralia Art heeft de unieke en prachtige beelden voor dit tuincadeau ontworpen. Eén van die afbeeldingen zie je terug op onze Fairtrade linnen tassen, Het is echt een special edition ;). Het tasje is verder gevuld met heerlijke verse groenten uit onze moestuin. Je vindt er ook recepten in van tuincoach Astrid Blank en Bianca Cronie van The Health Collab. Kookinspiratie genoeg!

Mede dankzij jouw steun kan ons project doorgaan, en draag jij stukje van Bloei & Groei en onze missie met je mee.

Een prachtige Fairtrade linnen tas, ontworpen door KLI Illustrations

Verse en biologische groenten uit de Venserpolder moestuin

Kookinspiratie van Astrid Blank en Bianca Cronie

Ophaallocatie Tuincadeau

Het tuincadeau tijdens het tuinseizoen ophalen bij onze tuin in Venserpolder. Je bent van harte welkom, de pick-up dagen zijn binnenkort beschikbaar.

B&G - Moestuinmarkt - Klein - 05.06.20 - Credits.Vere Maagdenberg-233