Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

8-weekse Mindfulness training

11 april 2019 @ 19:30 - 30 mei 2019 @ 21:00

Mindfulness gaat niet alleen over bewuster leven en genieten, maar ook het accepteren van en leren omgaan met lastige situaties of gevoelens. Tijdens deze 8-weekse Mindfulness training word je door Elvira Jungslager begeleid om tot rust te komen. Je leert stilstaan bij het komen en gaan van je gedachten en omgaan met belemmerende gedachten.

Wil je

  • Meer kalmte en rust ervaren.
  • Beter omgaan met stress.
  • Verbetering in concentratie.
  • Verhoging van je energiepeil.
  • Minder piekeren en (te) veel (over)denken

Dan is deze training voor jou!

Belofte: Creatief, informatief en inspirerend… de Bloei & Groei signatuur.

WANNEER

8 weken lang op een donderdagavond van 19.30-21.00 uur.

Data 2019:

start op 11 april

18, 25 april

2, 9, 16, 23, 30 mei

 

Mindfulness avond* (van 19.00-20.00 uur) op dinsdagen:

12 maart

2 april: inloop/informatieavond, waarin meer over de training wordt verteld, kennismaking

9, 23 april

7, 21 mei

4 juni

* De mindfulness inloop is voor vrouwen die de mindfulness training al hebben gevolgd. Je mag hier altijd binnenlopen om kennis te maken met de Bloei & Groei mindfulnessavonden 

** Op donatie basis (een kleine bijdrage in ons spaarpotje is welkom, voor de onkosten)

 

WORKSHOPDOCENT

Elvira Jungslager is een sociaal cultureel ondernemer en heeft ervaring met het begeleiden/ coachen van verschillende doelgroepen in diverse maatschappelijke projecten. Ze volgde haar opleiding tot Mindfulness en compassie coach bij Anurag ten Klooster (Miraconsult). Zij werkt momenteel in het Bloeihuisje als gastvrouw en organiseert op woensdag de lunchcarrousel voor vrouwen uit de wijk.

Een aantal jaar geleden merkte ik dat ik in mijn volle leven weinig ruimte gemaakt had voor mezelf. Als ik in mijn agenda van mijn leven keek werd ik alleen nog maar moe. En die moeheid belemmerde mij ten volle te leven. Mindfulness heeft me daarbij geholpen. Het leert me even mezelf stil te zetten als ik aan het rennen ben. Dat wil ik ook geven aan vrouwen om mijn heen – Elvira Jungslager

 

Deelnemers vorig jaar:

Door Elvira’s empathie, invoelings- en inlevingsvermogen, maar zeker ook door haar open mind weet ze de juiste toon voor de sessie te vinden.Ze brengt rust, sfeer en balans in de groep.

De manier van les geven door Elvira heb ik als prettig ervaren. Met alle plezier heb ik de lessen gevolgd. De lessen zijn een grote steun in mijn leven mij geweest. 

Persoonlijk heb ik niet zo veel met met mindfulness. Maar Elvira, dat is een ander verhaal. Zij is in staat om een sfeer te creëren waar iedereen zich lekker voelt.

Ze weet de groep bij elkaar te houden, te binden, te luisteren naar elk individu en iedereen krijgt de mogelijkheid om te vertellen wat er in je gedachten afspeelt en hiermee tot rust te komen.

Thank you Elvira, you are a fantastic coach, the sound of your voice and your calmness allowed me to reach a state of optimal relaxation during the session.

 

PRAKTISCH
Onze huiskamer in het Bloeihuisje is cosy, met plek voor maximaal 10 deelnemers per workshop, koop dus tijdig jouw kaartje.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Elvira Jungslager op tel. 06-24793331

Afbeelding door Frouwkje Smit

Gegevens

Begin:
11 april 2019 @ 19:30
Einde:
30 mei 2019 @ 21:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

Bloei huisje
wethoudersteinmetzstraat 6a
amsterdam, 1107bz Nederland
Website:
www.bloeiengroei.org