Bloei & Groei kan door tijdens Corona

Wat betekenen de nieuwe RIVM maatregelen voor Bloei & Groei?
Wij mogen open blijven! Omdat we een buitenlucht locatie zijn, is de kans op coronaverspreiding zeer klein en is in de tuin werken goed voor de weerstand. Uiteraard nemen wij alle benodigde voorzorgsmaatregelen van het RIVM beleid en die vanuit de gemeente.

Wat is er te doen bij Bloei & Groei?
– Op zaterdag 17 oktober is er een Tuin & Klusdag. Die houden we met groepjes van max. 4 personen verspreid over onze grote tuin. Je bent welkom om je hiervoor aan te melden bij Evelien via community@bloeiengroei.org.

-MAAKworkshops Kruidenthee op 24 oktober en Spicy sambal op 1 november. Deze workshops worden gehouden in een goed geventileerde binnenruimte waar: iedereen de handen desinfecteert, werkt op 1,5 meter afstand en een mondkapje draagt. Er zijn nog een paar plekken over dus meld je aan.

Voor al onze activiteiten geldt: heb je klachten blijf thuis, draag een mondmasker en voorkom onnodig reizen (we go local). Via onze website en social media houden we jou op de hoogte als de RIVM maatregelen veranderen. We wensen jou een gezonde herfst ????en ontspanning in de buitenlucht. Stay safe en veel liefs????.