ADD COLOUR Workshops

Welke betekenis heeft kleur eigenlijk en welke kleur vertelt jouw verhaal? Kom in de natuur erachter wat kleur voor jouw betekent!

Ontdek wie jij bent als kunstenaar #ADDCOLOUR

Gift of Colour programmeert samen met CBK Zuidoost en Van Gogh Museum een workshopreeks over kleur op de Gift of Colour tuin. Maak kennis met de Kunstmeesters Delano Mac Andrew, Kenneth Aidoo, Nana Addae en Mevrouw Rinia Overman van Stichting Wi Kon Na Wan. Ga mee op kleurenreis en kom meer te weten over verfplanten en andere kunstschatten van de tuin!

De workshops zijn van 10 juli t/m 20 okt. 2021 voor 7 t/m 12 jaar. Meld je aan voor een van onze Workshop kleuren reeks.

WORKSHOP ZATERDAG 10 JULI IS GEANNULEERD WEGENS OMSTANDIGHEDEN. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK. Ook hebben we workshops voor 4 t/m 6, gegeven door Inet Dunnewind van Natuur voor Kinderen. We gaan met de kinderen en de ouders op de tuin of in het Nelson Mandela park samen op avontuur in de natuur, over kleuren verwonderen en gezonde voeding ontdekken. Tijdens de activiteit is er ook een moment om samen iets gezonds en lekkers te eten.

Mee doen? Klik hier om je (kind) aan te melden. We hebben beperkte plekken, VOL = VOL!

Zie hieronder het overzicht.