Projectcoördinator Venserpolder (12 uur per week, met kans op uitbreiding)

Bloei & Groei zoekt een ondernemende projectcoördinator die onze visie daadkrachtig uitdraagt en oog heeft voor de belangen van bewoners en samenwerkingspartners. 

Wie we zijn

We zijn een gemeenschap van vrouwen met een pioniersgeest. We werken met en in de natuur om de mentale, emotionele, fysieke en sociale weerbaarheid van vrouwen te bevorderen. Bloei & Groei is in 2014 als pionierend buurtinitiatief in Amsterdam Zuidoost opgericht voor een alternatieve buurtgerichte aanpak op (mentale) gezondheid, vrouwen empowerment en welbevinden. Inmiddels zijn we op 6 tuinen actief en bereiken we ruim 400 bewoners in Amsterdam Zuidoost en Nieuw-West.

 

Onze missie 

We tuinieren samen om mensen en buurten te laten opbloeien. Vanuit de pijlers food, healing en community ontwikkelen we groene oases waar bewoners zichzelf ontwikkelen, veerkracht opbouwen en zich inzetten voor duurzame positieve impact in hun omgeving en de buurt. 

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van onze Venserpoldertuin, het team leiden en het bouwen van duurzame relaties. Ondernemerschap, impact en duurzaamheid staan centraal.

De Venserpoldertuin is onze meest bijzondere en uitgebreidste tuinlocatie. Naast individuele tuintjes, is er ook een productietuin, hebben we moestuinmarkten en een maakplaats voor producten. 

Je zal -het liefst zo snel mogelijk- een klein team aansturen en hebt daarbij oog voor de ontwikkeling van het team en voor duurzame buurtrelaties.  Je gaat ook onze maakplaats/ productontwikkeling en workshops verder opzetten.  

Je hebt een ondernemende geest, stevige projectmanagementvaardigheden en weet door jouw strategisch inzicht en coachend leiderschap onze doelstellingen te realiseren. Door je praktische én frisse blik kun je onze visie daadkrachtig vertalen naar de praktijk. 

Je bent ook de inhoudelijk gesprekspartner voor de (bestaande) relaties met buurtpartners en de gemeente. Jij ziet nieuwe kansen en initieert nieuwe samenwerkingen ten goede voor deze tuin, Bloei & Groei en de buurt.

Wat vragen we jou?

 •      Affiniteit met Venserpolder en/of Amsterdam Zuidoost is een grote pré. Je hebt bij voorkeur ervaring met het werk met bewoners van dit stadsdeel.
 •      Aantoonbare en stevige projectmanagement vaardigheden.
 •      Uitstekende organisatorische en coördinerende vaardigheden.
 •     Je hebt goede communicatieve vaardigheden, waardoor je vertrouwen wekt: je kunt goed luisteren en hebt oog voor de noden en wensen van bewoners, partners en gemeente.
 •     Je kunt strategisch nadenken en legt snel verbanden tussen ontwikkelingen in Venserpolder en de missie van Bloei & Groei.
 •     Je bent in staat om jouw team te motiveren om de hoogste kwaliteit te bereiken.
 •     Je denkt in oplossingen, kunt snel schakelen en weet het overzicht te houden.
 •     Je draagt de waarden van Bloei & Groei uit en je weet deze haarfijn te vertalen naar de praktijk.
 •     Je hebt een positieve instelling en draagt actief bij aan onze pionierende organisatie en sociale missie.
 •     Ondernemend

 

Wij bieden

 •   Een uitdagende parttime functie met grote kans op uitbreiding van uren bij een groeiende organisatie. 
 •   Werken in het mooiste stadsdeel van Amsterdam en bijdragen aan de bloei van mensen en buurten. 
 •   Veel afwisseling, verantwoordelijkheid en ‘groen’. 
 •   Een 1-jarig contract of zzp-overeenkomst en reiskostenvergoeding.
 •   Een fijne, informele werkomgeving waar ruimte is voor groei en ontwikkeling.

 

Laat van je horen!

Ben jij de persoon die wij zoeken? Dat is mooi! Stuur dan je CV en een korte motivatie zsm naar info@bloeiengroei.org

Nog vragen over de functie? Neem gerust telefonisch contact op met Ama Koranteng-Kumi (06-47407919)