Bloemetje in de hand - Bloei & Groei Amsterdam

BLOEI & GROEI ZOEKT EEN BUSINESS DEVELOPER | INTERIM OPDRACHT | UREN IN OVERLEG

Wij zoeken een Business Developer die de komende jaren onze groeiende organisatie komt versterken door nieuwe partnerschappen en proposities te ontwikkelen.

Start van deze interim opdracht is zsm, uren in overleg, voor de duur van minimaal 2 jaar.

Wie zijn wij?
Bloei & Groei is in 2014 als buurtinitiatief begonnen en inmiddels gegroeid tot een professionele organisatie (een stichting) met een sociale missie. Vanuit de pijlers food, healing en community ontwikkelen we duurzame groene oases. Dit doen we in buurten en wijken waar dit het hardst nodig is. Om dit te bereiken heeft Bloei & Groei twee tuin trajecten: (1) Healing gardens voor vrouwen, (2) Community gardens voor wijkbewoners en (3) een Bloei & Groei Academy.

De uitdaging
Bloei & Groei bestaat acht jaar en heeft verschillende stadia van groei en professionalisering doorlopen. Onze missie en organisatie staan stevig en we willen de komende jaren verder groeien als sociale onderneming. Om onze financiële basis te vergroten en bestendigen zoeken we een business developer die met ons nieuwe partnerschappen en proposities ontwikkelt.  


Wie zoeken we?

Je hoeft niet al 20 jaren ervaring te hebben om bij ons  te mogen solliciteren – bij Bloei & Groei ben je van harte welkom om te groeien en te bloeien. Wat we wel vragen:

Een strategische netwerker die verschillende toekomstscenario’s kan uitwerken en de meest kansrijke verder ontwikkelt. Je hebt een divers netwerk in Amsterdam (gemeente, bedrijven, welzijnssector), hebt ervaring met het opzetten van partnerschappen en je weet hoe je succesvolle en passende proposities ontwikkelt. Je hebt bij voorkeur affiniteit met de thema’s (vrouwen)empowerment, groen en sociaal ondernemerschap en weet de verbinding te leggen tussen de missie van Bloei & Groei en commerciële kansen.

 

Wat ga je doen?

  • je onderzoekt verschillende toekomstscenario’s op basis waarvan je een plan van aanpak voor twee jaar opstelt
  • je zet duurzame samenwerkingen en partnerschappen op, waarbij je ook je eigen netwerk inzet 
  • je verstevigt de huidige commerciële proposities en ontwikkelt nieuwe proposities waarmee Bloei & Groei haar inkomsten als sociale onderneming kan verbreden
  • je creëert een rendabele flow voor Bloei & Groei producten of product packages, waarbij je oog hebt voor het sociaal ondernemerschap van de deelnemers.

Wij bieden

  • ​​Een opdracht voor minimaal 2  jaar, waarbij je in de beginfase werkt aan het opstellen van een plan van aanpak. Op basis daarvan stellen we samen de werkzaamheden, de omvang, planning, doelstellingen en nader vast. Uren in overleg.     
  • Een uitdagende functie bij een pionierende en groeiende organisatie.
  • Werken in het mooiste stadsdeel van Amsterdam en bijdragen aan de meest diverse stadstuinen van Amsterdam.
  • Een plek waar er veel ruimte is voor eigen inbreng, groei en ontwikkeling. Dit binnen een informeel, creatief, klein en wendbaar team.

Laat van je horen!

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur jouw CV met 2 referenties, korte motivatie en uurtarief  aan Ama Koranteng-Kumi, ama@bloeiengroei.org

Voor vragen kun je contact opnemen via 0647407919