Bloei & Groei | Workshops
Bloei & Groei creëert plekken en momenten om dichterbij de natuur en tot jezelf te komen. Een ontsnapping van de dagelijkse zorgen en hectiek. Met je handen in de aarde de rust en helende werking ervaren.
amsterdam, moestuin, workshops, kruiden,
67
page-template-default,page,page-id-67,tribe-no-js,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
ONZE FORMULE

Bloei & Groei workshops ademen ontdekking, transformatie en pit. We maken dankbaar gebruik van de reflecterende en helende werking van de natuur. Onze formule is een tikkeltje eigenwijs, en daarom zijn onze workshops altijd:

Op een prachtige locatie omringd door natuur;

Voor vrouwen die verbinding willen maken met hun kracht;

Een dagje uit het hectische stadsleven ontsnappen;

Een minimale investering (1 dagdeel, wellicht een Ov-kaartje) en maximale impact;

Gebouwd rond 5 thema’s die ons nauw aan het hart liggen en die in elke workshop in meerdere of mindere mate aan bod komen;

Ook op maat voor organisaties, bedrijven en verenigingen.

WIL JIJ OOK EEN WORKSHOP ERVAREN? BEKIJK HIER ONZE AGENDA

ONZE THEMA’S

 • BOOST
  BOOST

  Sessies waarin we niet voor een vluchtig resultaat gaan, maar recht naar de wortels van ieders uitdaging. Voor wie op een keerpunt in het leven staat en die echte veranderingen wilt.

 • CREATIEF
  CREATIEF

  Sessies waarin we jouw creatieve zintuigen prikkelen met een beetje hulp van moeder natuur. Voor wie lekker met de handen bezig wilt zijn; en los wilt gaan met eigen creativiteit

 • BEWUST
  BEWUST

  Sessies waarin je kennis opdoet over wie je kan zijn, door wat je eet: lichter, gelukkiger en energieker. Voor wie geïnteresseerd is in een gezondere levensstijl en de relatie tussen voeding en geest.

  BOEK NU
 • GROEN
  GROEN

  Wild wandelingen in en rond Amsterdam Zuidoost. Ruik, voel, hoor, zie en smaak de natuur. Voor wie natuurparels wilt ontdekken, natuurweetjes wilt opdoen en zich wilt onderdompelen in de natuur.

  BEKIJK WORKSHOPS
 • HELEND
  HELEND

  In deze sessies onderzoeken we de overtuigingen en hindernissen die je ervan weerhouden om je leven te leven zoals je eigenlijk zou willen. Voor wie emotionele blokkades ervaart, in een negatieve spiraal zit en weer in harmonie wilt zijn met zichzelf én nieuwe stappen wilt zetten.

 • BEWUST
  BEWUST

  Sessies waarin je kennis opdoet over wie je kan zijn, door wat je eet: lichter, gelukkiger en energieker. Voor wie geïnteresseerd is in een gezondere levensstijl en de relatie tussen voeding en geest.

  BEKIJK WORKSHOPS
 • Ben je klaar om een Bloei & Groei workshop te ervaren?

  BOEK NU
WORKSHOP OP MAAT?

Ben je op zoek naar een unieke en boeiende activiteit voor je organisatie, team of vereniging? Net een tikkeltje anders dan normaal? Bloei & Groei verzorgt ook workshops op maat. Vraag informatie aan via info[at]bloeiengroei.org.